Aanmelden

Meld je aan om deel te nemen aan het JeugdOrkest Nederland

Elk jaar worden er begin oktober audities gehouden voor het JeugdOrkest Nederland, voor musici tussen de 14 en 19 jaar. Wanneer je wilt deelnemen aan het JON, meld je je aan voor een heel seizoen (een schooljaar). Onze jaarplanning vind je onder de kop ‘Actueel’. Kosten voor deelname aan het JON vind je in het reglement (onderaan deze pagina te vinden bij ‘akkoordverklaring’).

Het kan voorkomen dat we na de audities in oktober de bezetting nog niet helemaal rond hebben, of dat er voor een bepaald project extra musici nodig zijn. In dat geval zijn er nog extra audities gedurende het jaar.

Wanneer je wil deelnemen aan het JON,  mag je je altijd (het gehele jaar lang) aanmelden voor een auditie. Je ontvangt dan bericht wanneer het eerstvolgende auditiemoment is en wat er van je verwacht wordt tijdens de auditie.

Mocht je vragen hebben over de auditie voor het JON, dan kun je per mail (annet@jeugdorkest.nl) of telefonisch (0625067226) vrijblijvend contact opnemen met de producent/orkestmanager Annet Visser.

[]
1 Step 1
Persoonsgegevens
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiel
Geboortedatum
Muzikale gegevens
Instrument
Aantal jaren les
Huidige docent
Heb je belangstelling voor een concertmeesters- of aanvoerdersplek?
Orkestervaringnaam van orkest en periode
0 /
Akkoordverklaring
Akkoordverklaring
Naam ouder/verzorgerakkoord aanmelding voor het JeugdOrkest Nederland
Previous
Next
powered by FormCraft