Melle Meivogel stelt zich voor

Sinds kort ben ik begonnen als producent/orkestmanager bij hét JeugdOrkest Nederland. Hoog tijd om mij even voor te stellen…

Ik ben 31 jaar, woon in de Amsterdamse binnenstad en werk al zo’n 10 jaar in de culturele sector als freelance projectmanager. Dat heb ik gedaan voor een divers aantal bedrijven zoals het Nederlands Philharmonisch Orkest, Het Concertgebouw en het Nederlands Kamerkoor.

Naast dat ik organiseer, fotografeer ik ook. Ik maak foto’s voor verschillende orkesten, bedrijven, ensembles, evenementen en musici. Een totaal ander, maar zeer inspirerend vak. Mocht je benieuwd zijn, neem een kijkje op www.mellemeivogel.com.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af en toe kleinschalige film/muziek-evenementen te organiseren en ben ik nog wel eens te vinden op de sportvelden of in één van de vele gezellige koffietenten in de stad. 

En nu dus ook met veel plezier aan de slag als producent/orkestmanager bij het JON! Het is een mooie periode om te beginnen, natuurlijk ook door de geweldige samenwerking met het Nationaal Jeugd Orkest. 

Ik kijk er naar uit het orkest te ontmoeten, jullie te horen spelen en samen mooie projecten te organiseren voor volle zalen! 

Tot ziens!
Melle Meivogel