Zakelijk leider Anne Pagnier stelt zich voor!

Mijn naam is Anne Pagnier en sinds november 2018 ben ik bij de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON: Jeugdorkest Nederland en Nationaal Jeugdorkest) werkzaam als zakelijk leider. Hiervoor was ik bij het Nationaal Jeugdorkest in dienst als senior producent en was ik samen met mijn productiecollega’s verantwoordelijk voor de voorbereidingen van de diverse projecten van het NJO, waaronder natuurlijk de NJO Muziekzomer Gelderland.

Ik ben in de culturele sector beland door mijn liefde voor  de muziek. Na mijn studie muziekwetenschap, met specialisatie kunstbeleid en management en een postdoctorale opleiding docent muziek, ben ik aan de slag gegaan als docent muziek op de Werkplaats Kindergemeenschap te Bilthoven. Een enorm leerzame en leuke tijd, maar na anderhalf jaar heb ik afscheid van het onderwijs genomen en ben ik naar Ierland verhuisd. Ierland had mijn hart gestolen tijdens een leerzaam en gezellig studiejaar en ik wist dat hier nog voldoende voor mij te beleven zou zijn.  

Na terugkomst in Nederland ben ik aan de slag gegaan bij ZET producties in Arnhem en organiseerde ik (o.a.) samen met collega’s het YPF pianoconcours van 2010. Nadat dit concours was afgerond kon ik aan de slag als producent bij het Nederlands Blazers Ensemble, waar ik ruim 6,5 jaar heb gewerkt en vele mooie en bijzondere projecten en tournees heb mogen organiseren.

Vol enthousiasme ben ik nu begonnen aan mijn nieuwe functie als zakelijk leider bij de NJON. Ik ben enorm blij met deze fantastische uitdaging en ik kijk uit naar de vele mooie en muzikale avonturen die ik met de NJON mag gaan beleven.