Aanmelden

Meld je aan om deel te nemen aan het Jeugdorkest Nederland

Vanwege de coronamaatregelen hebben wij helaas moeten besluiten om de geplande JON Zomertournee 2020 te schrappen. Bekijk ons nieuwsbericht voor meer informatie hierover.

Vanwege het wegvallen van de zomertournee zijn er voorlopig dan ook geen audities. Na de zomer zal hopelijk weer duidelijk zijn of er vacatures zijn in het orkest. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit vermelden op deze website en op onze social media. 

Mocht je interesse hebben om in de toekomst deel te nemen in het Jeugdorkest Nederland (JON) dan mag je je het hele jaar door aanmelden voor een auditie. Je ontvangt dan bericht zodra er meer bekend is over het eerstvolgende auditiemoment is en wat er van je verwacht wordt tijdens de auditie. Ben je tussen de 14 en 21 jaar en heb je zin om na de zomer met ons mee te spelen, meld je dan aan via onderstaand formulier voor een auditie. 

Na een succesvolle auditie ben je voor een geheel seizoen lid van het JON en wordt er van je verwacht dat je alle projecten dat seizoen meedoet. Aan het eind van het seizoen, dat eindigt na de zomertournee, kun je aangeven of je lid blijft van het orkest of dat je je lidmaatschap beëindigt. Eenmaal lid van het JON hoef je niet ieder jaar opnieuw auditie te doen. Om door te stromen naar een aanvoerderspositie moet er wél opnieuw auditie worden gedaan. Heb je interesse? Bekijk alvast onze jaarplanning. Kosten voor deelname aan het JON vind je in het reglement (onderaan deze pagina te vinden bij ‘akkoordverklaring’). De audities vinden na aanmelding plaats in overleg. 

Mocht je vragen hebben over de auditie voor het JON, kijk dan op de FAQ's pagina. Kom je er met de antwoorden op deze pagina niet uit, dan kun je per mail (annet@njon.nl) of telefonisch (0625067226) vrijblijvend contact opnemen met de producent/orkestmanager Annet van Os-Visser.

[]
1 Step 1
Persoonsgegevens
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiel
Geboortedatum
Muzikale gegevens
Instrument
Aantal jaren les
Huidige docent
Heb je belangstelling voor een concertmeesters- of aanvoerdersplek?
NMF-instrumentIk speel op een instrument van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF)
Orkestervaringnaam van orkest en periode
0 /
Akkoordverklaring
Akkoordverklaring
Naam ouder/verzorgerakkoord aanmelding voor het Jeugdorkest Nederland
Previous
Next
powered by FormCraft