Aanmelden

Meld je aan om deel te nemen aan het Jeugdorkest Nederland

In oktober a.s. worden er weer audities gehouden voor het Jeugdorkest Nederland (JON) voor musici tussen de 14 en 21 jaar. Voor de wintertournee hebben we vacatures voor strijkers (1e en 2e viool, altviool, cello, contrabas), hobo, klarinet, hoorn, trompet, trombone en slagwerk.

Na een succesvolle auditie ben je voor een geheel seizoen lid van het JON  en wordt er van je verwacht dat je alle projecten dat seizoen mee doet. Aan het eind van het seizoen, welke eindigt na de zomertournee, kun je aangeven of je lid blijft van het Jeugdorkest Nederland of dat je je lidmaatschap beëindigd. Eenmaal lid van het JON hoef je niet ieder jaar opnieuw auditie te doen. Om door te stromen naar een aanvoerderspositie moet er wel opnieuw auditie worden gedaan.  Heb je interesse? Bekijk alvast onze jaarplanning. Kosten voor deelname aan het JON vind je in het reglement (onderaan deze pagina te vinden bij ‘akkoordverklaring’).

De audities vinden plaats op:
vrijdag 18 oktober in Tilburg
zaterdag 19 oktober in Zwolle
zondag 20 oktober in Amsterdam

Aanmelden kan vóór 10 oktober 2019!

Het programma voor de wintertournee is als volgt:
Katsjatoerian - Masquerade Suite
Rautavaara - Incantations for percussion solo and orchestra  
Elgar - Enigma Variations op. 36

Dirigent: Jurjen Hempel
Solist: Kalina Vladovska, slagwerk

Het kan voorkomen dat we na de audities in oktober de bezetting nog niet helemaal rond hebben, of dat er voor een bepaald project extra musici nodig zijn. In dat geval zijn er nog extra audities gedurende het jaar.

Wanneer je wil deelnemen aan het JON, mag je je altijd (het gehele jaar lang) aanmelden voor een auditie. Je ontvangt dan bericht wanneer het eerstvolgende auditiemoment is en wat er van je verwacht wordt tijdens de auditie.

Mocht je vragen hebben over de auditie voor het JON, kijk dan op de FAQ's pagina. Kom je er met de antwoorden op deze pagina niet uit, dan kun je per mail (annet@njo.nl) of telefonisch (0625067226) vrijblijvend contact opnemen met de producent/orkestmanager Annet van Os-Visser.

[]
1 Step 1
Persoonsgegevens
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiel
Geboortedatum
Muzikale gegevens
Instrument
Aantal jaren les
Huidige docent
Heb je belangstelling voor een concertmeesters- of aanvoerdersplek?
Orkestervaringnaam van orkest en periode
0 /
Akkoordverklaring
Akkoordverklaring
Naam ouder/verzorgerakkoord aanmelding voor het Jeugdorkest Nederland
Previous
Next
powered by FormCraft