Aanmelden

Meld je aan om deel te nemen aan het Jeugdorkest Nederland

Op 25 en 26 september 2020 houdt Jeugdorkest Nederland audities voor enkele instrumenten voor het komende seizoen. Dit zullen live audities zijn in Utrecht en Eindhoven waarbij we de coronamaatregelen in acht nemen.  Je kunt je aanmelden voor de audities tot en met 20 september 2020. Voor aankomend seizoen staan de volgende vacatures open:

  • Viool
  • Altviool
  • Cello
  • Contrabas
  • Fagot
  • Hoorn

Ben je tussen de 14 en 21 jaar en heb je zin om na de zomer met ons mee te spelen, meld je dan aan via onderstaand formulier voor een auditie. Dit jaar zijn de audities op de volgende momenten:

  • 25 september in Utrecht
  • 26 september in Eindhoven

Geef op het aanmeldformulier aan welke dag het beste uitkomt. Daar houden we rekening mee met het indelen van de audities. Na aanmelding ontvang je een mail met verdere informatie.

Na een succesvolle auditie ben je voor een heel seizoen lid van het JON en wordt er van je verwacht dat je alle projecten dat seizoen meedoet. Aan het eind van het seizoen, dat eindigt na de zomertournee, kun je aangeven of je lid blijft van het orkest of dat je je lidmaatschap beëindigt. Eenmaal lid van het JON hoef je niet ieder jaar opnieuw auditie te doen. Om door te stromen naar een aanvoerderspositie moet er wél opnieuw auditie worden gedaan. Heb je interesse? Bekijk alvast onze jaarplanning. Kosten voor deelname aan het JON vind je in het reglement (onderaan deze pagina te vinden bij ‘akkoordverklaring’). 

Mocht je vragen hebben over de auditie voor het JON, kijk dan op de FAQ's pagina. Kom je er met de antwoorden op deze pagina niet uit, dan kun je per mail (annet@njon.nl) of telefonisch (0625067226) vrijblijvend contact opnemen met de producent/orkestmanager Annet van Os-Visser.

[]
1 Step 1
Persoonsgegevens
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiel
Geboortedatum
Muzikale gegevens
Instrument
Aantal jaren les
Huidige docent
NMF-instrumentIk speel op een instrument van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF)
Heb je belangstelling voor een concertmeesters- of aanvoerdersplek?
Orkestervaringnaam van orkest en periode
0 /
Akkoordverklaring
Akkoordverklaring
Naam ouder/verzorgerakkoord aanmelding voor het Jeugdorkest Nederland
Previous
Next
powered by FormCraft