Aanmelden

Meld je aan om deel te nemen aan het Jeugdorkest Nederland

In het Jeugdorkest Nederland (JON) is nog plaats voor violistenaltviolistencellistencontrabassisten en een slagwerker. Ben je tussen de 14 en 21 jaar en heb je zin om vanaf de aanstaande wintertournee met ons mee te spelen, meld je dan zo snel mogelijk aan voor een auditie. 

Na een succesvolle auditie ben je voor een geheel seizoen lid van het JON  en wordt er van je verwacht dat je alle projecten dat seizoen meedoet. Aan het eind van het seizoen, welke eindigt na de zomertournee, kun je aangeven of je lid blijft van het Jeugdorkest Nederland of dat je je lidmaatschap beëindigt. Eenmaal lid van het JON hoef je niet ieder jaar opnieuw auditie te doen. Om door te stromen naar een aanvoerderspositie moet er wel opnieuw auditie worden gedaan. Heb je interesse? Bekijk alvast onze jaarplanning. Kosten voor deelname aan het JON vind je in het reglement (onderaan deze pagina te vinden bij ‘akkoordverklaring’). De audities vinden na aanmelding plaats in overleg.

Het programma voor de wintertournee is als volgt:
Katsjatoerian - Masquerade Suite
Rautavaara - Incantations for percussion solo and orchestra  
Elgar - Enigma Variations op. 36

Dirigent: Jurjen Hempel
Solist: Kalina Vladovska, slagwerk

Wanneer je wil deelnemen aan het JON, mag je je sowieso het gehele jaar door aanmelden voor een auditie. Je ontvangt dan bericht wanneer het eerstvolgende auditiemoment is en wat er van je verwacht wordt tijdens de auditie.

Mocht je vragen hebben over de auditie voor het JON, kijk dan op de FAQ's pagina. Kom je er met de antwoorden op deze pagina niet uit, dan kun je per mail (annet@njo.nl) of telefonisch (0625067226) vrijblijvend contact opnemen met de producent/orkestmanager Annet van Os-Visser.

[]
1 Step 1
Persoonsgegevens
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiel
Geboortedatum
Muzikale gegevens
Instrument
Aantal jaren les
Huidige docent
Heb je belangstelling voor een concertmeesters- of aanvoerdersplek?
Orkestervaringnaam van orkest en periode
0 /
Akkoordverklaring
Akkoordverklaring
Naam ouder/verzorgerakkoord aanmelding voor het Jeugdorkest Nederland
Previous
Next
powered by FormCraft