Aanmelden

Meld je aan om deel te nemen aan het Jeugdorkest Nederland

Voor de aankomende zomertournee zijn er nog enkele vacatures. Speel je altviool, cello of slagwerk, meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand aanmeldformulier voor een auditie. Na aanmelding ontvang je meer informatie via de mail. Bekijk vast het repertoire en de jaarplanning om te checken of je beschikbaar bent. 

Als je een ander instrument speelt en wil deelnemen aan het Jeugdorkest Nederland (JON) mag je je het hele jaar door aanmelden voor een auditie. Je ontvangt dan bericht wanneer het eerstvolgende auditiemoment is en wat er van je verwacht wordt tijdens de auditie. Er zijn jaarlijks in ieder geval audities na de zomer. Ben je tussen de 14 en 21 jaar en heb je zin om na de zomer met ons mee te spelen, meld je dan aan via onderstaand formulier voor een auditie. 

Na een succesvolle auditie ben je voor een geheel seizoen lid van het JON en wordt er van je verwacht dat je alle projecten dat seizoen meedoet. Aan het eind van het seizoen, dat eindigt na de zomertournee, kun je aangeven of je lid blijft van het orkest of dat je je lidmaatschap beëindigt. Eenmaal lid van het JON hoef je niet ieder jaar opnieuw auditie te doen. Om door te stromen naar een aanvoerderspositie moet er wél opnieuw auditie worden gedaan. Heb je interesse? Bekijk alvast onze jaarplanning. Kosten voor deelname aan het JON vind je in het reglement (onderaan deze pagina te vinden bij ‘akkoordverklaring’). De audities vinden na aanmelding plaats in overleg. 

Mocht je vragen hebben over de auditie voor het JON, kijk dan op de FAQ's pagina. Kom je er met de antwoorden op deze pagina niet uit, dan kun je per mail (annet@njon.nl) of telefonisch (0625067226) vrijblijvend contact opnemen met de producent/orkestmanager Annet van Os-Visser.

[]
1 Step 1
Previous
Next
powered by FormCraft